Доставка от Ларедут и други френски сайтове с превозвач

francetobg

След промяната на условията и цените за доставка България, пазаруването от Ларедут се превърна в не толкова изгодно за нас. За наша радост на пазара се появиха фирми-превозвачи като Francetobg, които предлагат транспорт за поръчките ни. Освен, че можем да продължим да пазаруваме изгодно от най-популярния у нас френски онлайн магазин – Ларедут, можем да се възползваме и от шопинга от други също толкова атрактивни и примамливи сайтове, като 3 SUISSES.fr , VERTBAUDET.fr ,KIABI.com , YVES ROCHER и много други.
Ако сте решили да ползвате услугите на фирма-превозвач за поръчки от Франция, в тази статия ще Ви помогнем да промените адреса за доставка и да направите Вашата поръчка бързо и лесно.
След като вече сте се регистрирали в сайта, избрали сте желаните артикули и сте приложили код, можете да преминете към втората стъпка от поръчката.
Доставка до френски адрес от ЛаредутДоставка до френски адрес от ЛаредутУверете се, че сте попълнили всички необходими полета както е показано на снимката в ляво. По-долу на същата страница имате опции за избор на доставка. Избирате втората опция или COLISSIMO>SUIVI 48, което означава доставка до френския адрес на превозвача (снимка дясно).
Избирайки първата опция Relais Colis, поръчката отива в някой от близките до адреса пунктове. Това често са магазинчета за цветя, кафе и т.н., които имат договор за приемане на пратки. Превозвачите ги вземат от там, ако е посочена доставка до пункт, като тази услуга се таксува допълнително с 2 евро на поръчка. Удобна е за сайтове, които имат безплатна доставка до такъв пункт над определена сума, например KIABI, а доставката до адрес е по-скъпа (между 5 и 7 евро) и не разполагате с код за безплатна доставка.
Начин на плащане в La redouteСледва 3 стъпка – избиране начина на плащане. Препоръчвам плащането да се извърши през PayPal, като сигурен и надежден начин. Парите и акаунтът Ви са защитени максимално! И при евентуални бъдещи проблеми със сайта, като отказан артикул или поръчка, ще си спестите получаването на ваучери или чекове. Ако сте платили с ПейПал, парите при отказан артикул/поръчка се възстановяват директно в картата.

Плащане в ларедут с картаАко сте избрали да платите с кредитна или дебитна карта, попълнете данните, както е показано на снимката. Не е необходимо да избирате видът на картата, остава CARTE BANCAIRE. По-долу попълнете номера на картата без интервали. От падащото меню изберете датата на валидност на картата. Напишете 3-цифрения Security code, който се намира на гърба на картата. Натискайки розовия бутон – Je valide mon paiement et j`enregistre mon commande, Вие валидирате поръчката. Ще видите списък с поръчаните артикули.
Статусът на поръчката си можете да следите в Suivre mes commandes.

След като пуснете поръчката си, изчакате регистрирането и фактурирането и. Добре е да изчакате фактурирането, за да сте сигурни, че имате един колет. Ако имате обемни неща, или пък много голяма поръчка, може да бъде разделена. След фактуриране, ще имате детайлна информация, дали пратката ви се състои от един или няколко части. Това е важно за превозвача, така че, не го пренебрегвайте.
За да може превозвача да е наясно с поръчките, които се очакват, моля, изтегляте и попълнете формуляра за да уведомите превозвача, че имате направена поръчка.
След като изпратите попълнената бланка, остава да чакате придвижването на пратката и подробности от превозвача относно поръчката Ви.

Имайте предвид, че може да се получи забавяне от страна на Laredoute при доставката на поръчките на френския адрес на превозвача. Често пратките първо пристигат в местен пощенски клон на Colissimo, преди да пристигнат на адреса на превозвача. Това отнема около 2-3 дни. И в статусът в Suivre mes commandes може да пише, че поръчката Ви вече е на адрес, а тя още да се намира в пощенския клон.
Реално, ангажимента на превозвача започва от момента на пристигане на поръчката на френския адрес и грижа на всеки поръчващ е сам да си следи поръчката от момента на пускането и по време на движението на пратката до адреса, без да изпада в паника.
Актуална и достоверна информация ще получите своевременно по e-mail от превозвача.

Надяваме се е това предстоящото голямо лятно намаление да улесни всички фенове на Ларедут и да поднови и това лято гардеробите ви!
Не забравяйте за промокодовете за безплатна доставка до френски адрес, подаръци и намаления!

Успешен френски пазар!

rss feedХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички най-нови материали.Още по темата: